Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с кабелите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с кабелите

Някой дали знае как се слагат кабелите на 2000ТС защото смених моите, но обърках местата.Ако имате снимки или някакви схемички плс пратете.

С дистрибуторни капачки ли си или с бобини отделни?
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

На бобините си има цифри кой кабел за къде е. Днес погледнах.
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Имам две капачки от двете страни на двигателя, но не знам на коя свещ кой кабел да сложа- нали са осем свещи съвсем се оплетах.Ако можеш да ми кажеш от ляво на дясно кой кабел на коя свеш отива ще съм ти благодарен.

Comment

При мен е новата система- с бобини. Разгледай дали няма цифри по капачките.
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Смених бобините, кабелите и свещите, но пак прекъсва когато и давам газ. Мисля че дебитомера ми прави номера и ще търся друг за проба.Благодаря за отделеното време.Намерих мястото на кабелите- видях една друга алфа.

Comment

Според мене трябва да си погледнеш дюзите.Виж ако имаш газова уредба като превключиш на газ и ако е добре, значи проблема ти е точно там.Така постъпих и аз,изчистих ги на ултразвук и сега е "резачка".
              Alfa164 T.S 148++ HP
              Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Помощ

Колега, и аз съм така от много време ми прекъсва като дам газ, и се чудя какво е . Направо не се издържа.И съм без газова уредба!Ако можеш дай съвет!
                Are you talking to me?

Comment

Занесете си дюзите на ултразвук моята беше така после да почерпите за акъла

Comment

най накрая

Оправих я пущиняка:два от накрайниците на кабелите бяха направо зелени.сега върви като пушка!
                    Are you talking to me?

Comment

Working...
                    X